Eindstanden 2018

Na drie speelavonden is Hollandia T overtuigend winnaar geworden van de Burencup 2018, voor Hugo Boys, Con Zelo en Dirkshorn. Hollandia won alle wedstrijden en kwam daarmee op 9 punten, terwijl de andere drie ploegen allen op 3 punten zijn geëindigd.

Met vier doelpunten leverde Hollandia T ook de topscorer van het toernooi: Thomas Driessen. Nijs Bakker (Con Zelo) en Koen Hollenberg (Hollandia T) scoorden beiden drie keer en er waren drie spelers die twee keer het net vonden: Nick Verblauw (Dirkshorn), Bob de Wit (Hugo Boys) en Geert de Graaf (Con Zelo). 13 spelers scoorden één keer en er was één eigen doelpunt.

De jury heeft Nick Smit (Dirkshorn) met 11 punten uitgeroepen tot Speler van het toernooi. Nijs Bakker (Con Zelo) en Thomas Driessen (Hollandia T) werden tweede en derde.

De beste keeper was volgens de jury Vienes Tijsen van Hollandia T en de mooiste goal werd gemaakt door Koen Hollenberg (eveneens Hollandia T).

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi, met louter positieve berichten, mooie wedstrijden en daarmee een nuttig oefenprogramma voor de ploegen. Dit was ook de insteek bij het opzetten van het toernooi en de verwachting is dat het volgend seizoen een soortgelijk vervolg krijgt.
Wij bedanken de deelnemende ploegen en de staf voor de medewerking, de arbitrage voor hun tijd en inzet.

Namens de organisatie en vv Con Zelo,

Erwin Dam
Voorzitter vv Con Zelo